Bedrijfsinfo

Drukwerk vormt een belangrijke ondersteuning bij de verkoop van uw produkten en diensten. De uitstraling van uw drukwerk vormt een afspiegeling van uw onderneming. Maar een goede verzorging van uw drukwerk brengt veel kosten en tijdsbeslag met zich mee, terwijl u zich wellicht liever richt op uw kernactiviteiten.

Waarom zou u voor HDB kiezen?

Wij zijn niet alleen uitvoerder van uw ideeŽn. Wij hechten aan partnership. En zullen u waar mogelijk adviseren in tijd en geld besparende ontwerpen en drukprocessen. Omdat wij samenwerken met binnen- en buitenlandse leveranciers van alle mogelijke soorten drukwerk, kunnen wij u altijd gunstige voorwaarden bieden of het nu gaat om formulieren, enveloppen, etiketten of uw bedrijfsbrochures.

Omdat alle specificaties eenduidig worden vastgelegd behoren discussies over kleurnummers of uitvoering tot de verleden tijd. Daarom is HDB uw effectieve partner, en uw enige aanspreekpunt voor uw totale drukwerkpakket. Onze intergrale drukwerk aanpak betekent voor u belangrijke tijdswinst en een hoop zorgen minder. Wij hopen dat deze voordelen u aanspreken zodat wij u binnenkort als relatie mogen verwelkomen.

WeCreate IT